Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia

Szilvia zenei karrierje 2002-ben indult a NOX zenekar énekesnőjeként. Miután szerződött a Universal Music kiadóval, zenekarával a Nox-al Magyarország egyik legsikeresebb és legelismertebb előadó művészévé vált.

10 kiadott stúdió album, 3 dupla platina lemez, 2 platina lemez, 4 arany lemez, 6 listavezető sláger, számtalan zenei díj és megszámlálhatatlan koncert fellépés írta be Szilvia nevét a magyar zenei történelembe.

2005-ben a NOX részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon Kievben a Forogj Világ című dallal. A csapat a 12. helyen végzett és szereplésüket közel 400 millió ember követte figyelemmel világszerte.

A egykori NOX együttes énekesnője három év csend után 2013-ban visszatért a közönsége örömére. Szilvit hatalmas szeretettel fogadták, melyet rengeteg fellépés bizonyított, emellett több zenei díjat is nyert az elmúlt évben.

Szilvia új szerzeményei mellett, mint például a Látomás (2015), az Egyszer még… (2016), vagy Az éj után (2017) című dalok, melyekből videoklip is készült, természetesen felcsendülnek a több mint másfél órás élő koncerten a régi nagy NOX slágerek is, amelyektől hosszú évekig zengett az ország és ahonnan 2002-ben minden indult…

Rendelhető műsorok:

50 perces akusztikus műsor 

100 perces élő koncert 

Kérjen ajánlatot Péter Szabó Szilvia műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

TASKO koncert műsorszervező iroda - fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.                                  

 .