ZENEVONAT SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

Zenevonat az LGT sztárjaival

Az Abrakazabra zenekar által létrehozott Zenevonat Szuperkoncert harmadik éve járja az országot az LGT legnagyobb slágereivel. A produkcióban az LGT 3 legendája, Somló Tamás, Karácsony János és Solti János játszott főszerepet. A koncerten  az LGT együttes mindenki által ismert legnagyobb, legkedveltebb dalait adják elő: Ő még csak 14, Nem adom fel, Zenevonat, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki - immár két eredeti LGT-tag, Karácsony János és Solti János részvételével! 

Karácsony János és Solti János mellett két fiatal zenész tehetség viszi sikerre a koncertet: Heincz Gábor Biga és Veres Mónika Nika 

Veres Mónika Nika az LGT tagjai által női előadóknak írt dalokat tolmácsolja, többek között a Játssz még, a Hello vagy a Szólj rám, ha hangosan énekelek című számokat.

Heincz Gábor Bigának gyerekkora óta kedvence az ikonikus zenekar, egy televíziós műsor kedvéért pedig egyszer áthangszerelt néhány LGT-dalt. Az LGT zenészeinek annyira megtetszett az ő verziója, hogy azóta is ebben a hangszerelésben szólalnak meg a dalok a Zenevonat Szuperkoncerteken.

A zenekari kíséretet az Abrakazabra Zenekar látja el, akik Magyarország legnagyobb pop- és rocksztárjaival és számos ma népszerű előadóval dolgoznak együtt folyamatosan. 

A Zenevonat Szuperkoncert weboldala: Zenevonat.net

Rendelhető műsorok:

100-120 perces élő koncert

Kérjen ajánlatot a Zenevonat Szuperkoncert műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

TASKO koncert műsorszervező iroda - fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.                                  
        06 30 948 3539    06 1 413 0095    info kukac koncertszervezes.hu     facebook.com/TASKOkoncert

 .