RÓLUNK

Irodánk az elmúlt években számos nagy sikerű rendezvényt bonyolított le közintézmények, önkormányzatok, rendezvényszervezők, szállodák, nagyvállalatok megbízásából a hazai szórakoztatóipar legjelesebb képviselőinek közreműködésével. Művészeink fellépéseinek szervezése és az egyéb műsorok közvetítés mellett - a Megrendelő igénye szerint - akár több napos rendezvények teljes technikai hátterét (hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, pirotechnika, kivetítő, stb.) is biztosítjuk. 

20 évnyi részvételünk a hazai műsorszervezés területén lehetőséget adott számos értékes tapasztalat gyűjtésére, melyek segítségével a műsorok lebonyolítása, szervezése garantáltan zökkenőmentes, amennyiben irodánkat választja. A szakmában eltöltött hosszú idő alatt baráti viszony alakult ki a művészek, menedzserek többségével, így az esetlegesen felmerülő problémák megoldása nem jelent gondot munkatársainknak. Szerződéskötéskor garanciát vállalunk az általunk közvetített műsorszám színvonalára, pontosságára. Amennyiben a felkért előadó mondja le a felkérést, irodánk felelősséget vállal a következményekért (kártérítés vagy más, hasonló színvonalú produkció biztosítása). 

Több napos fesztiválok esetén az építéstől a bontásig jelen vagyunk és átvesszük a fellépőkkel kapcsolatos teendőket is. Keretszerződés kötése esetén cégünk nem számol fel szervezői jutalékot, hanem a szerződés volumenétől függően fix díjazás ellenében dolgozik.A művészek jelentős része csak készpénz kifizetésű rendezvényen vállal felkérést, ilyen esetben cégünk (figyelembe véve a partnerünkkel kialakított kapcsolatot) megelőlegezi a kifizetést. Ha Ön kiválaszt egy produkciót, de az előadó az Ön által kért időpontban nem tudja vállalni a felkérést, több alternatívát is felajánlunk helyette.

TASKO koncert műsorszervező iroda - fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.                                  
        06 30 948 3539    06 1 413 0095    info kukac koncertszervezes.hu     facebook.com/TASKOkoncert

 .